Przystawka zimna:
Carpaccio z polędwicy wołowej
Zupa:
Krem nelusco z płatkami migdałowymi
Danie główne:
Fantazja z kurczaka a'la wellington
Kaczka pieczona z jabłkami
Fileciki drobiowe w parmezanie
Eskalopki wieprzowe w sosie kaparowym
Sandacz pieczony z tymiankiem w sosie śmietanowym
Schab w cieście piwno-serowym
Dodatki:
Ziemniaki, frytki, krokiety, pyzy, bukiet surówek, buraczki zasmażane, kapusta modra, warzywa gotowane
Deser:
Soczyste pieczone jabłko podane z gorącymi wiśniami i lodami
Zimny bufet:
Polędwiczki z rozmarynem i czerwoną cebulą
Roladki z łososia przekładane solą
Polędwica po angielsku z caparami
Galantynki drobiowe z bakaliami
Polędwiczki wieprzowe z kurkami
Roladki z kurczaka z szynką i szparagami
Szparagi zawijane w szynce
Sałatki: grecka, gyros z kurczakiem, włoska z krewetkami
Do zimnego bufetu podajemy pieczywo i masło
Śniadanie:
Żurek z kiełbasą
Faszerowane udka z kurczaka
Golonka po bawarsku
Gulasz wieprzowy z warzywami
Kapusta zasmażana
Do śniadania podajemy pieczywo i masło